Welkom op de website van Rising Rose
Logo

Tarieven

Bij opdrachten op het gebied van reclamedrukwerk, commercials, musicals, televisieproducties, fotoshoots en bedrijfsfeesten werkt Rising Rose niet met vaste tarieven. Aan de hand van een kennismakingsgesprek worden de wensen en behoeften van de klant vastgesteld en wordt een offerte op maat gemaakt. Hierbij wordt rekening gehouden met de mogelijkheden en onmogelijkheden van de klant. Na goedkeuring van de offerte gaat Rising Rose energiek en vol overgave met de klant aan de slag om een prettige samenwerking te realiseren met het gewenste resultaat tot gevolg.

           

Trouwen in totale schoonheid? Neem contact op met Rising Rose!
Staat u op het punt om eeuwige trouw te beloven en hiermee het huwelijksbootje in te stappen? Gaat u de dag van uw leven beleven? Dan wilt u er op en top uitzien! Rising Rose draagt hier graag haar steentje aan bij!

Naast opdrachten op het gebied van reclame, televisie en drukwerken, heeft Rising Rose ook ervaring met bruidskapsels en bruidsvisagie. Deze ervaring deelt zij graag met u! Schroom niet om vrijblijvend contact op te nemen met Rosita van Meurs. Zij is te bereiken op 06-40305125. Ook kunt u een e-mail sturen naar rosita@risingrose.nl.

Contactformulier

* verplichte velden