Welkom op de website van Rising Rose
Logo

NieuwsFlits Rising Rose

Rising Rose zit niet stil! Creatieve fotoshoots op locatie worden afgewisseld door televisieopnames. Na een mooie bruidsshoot volgt de visagie en hairstyling voor een bedrijfsfeest. In de NieuwsFlits leest u over de opdrachten die Rising Rose op het gebied van visagie en hairstyling vervult. Van Amsterdam tot Utrecht en van Den Haag tot Rotterdam, alles vanuit de thuisbasis Woerden. Niets is te gek voor Rising Rose. Creatieve uitdagingen op het gebied van visagie en hairstyling worden met beide handen aangegrepen! Laat u meevoeren in de wereld van Rising Rose, Visagie & Hairstyling! 


 • Rising Rose verzorgt hairstyling in Goudse Schouwburg

  Stichting Bureaus Jeugdzorg Haaglanden/Zuid-Holland heeft al haar medewerkers in het zonnetje gezet met een spetterend en veelzijdig programma in de Goudse Schouwburg te Gouda. Zo werd onder andere de mogelijkheid geboden om een metamorfose te ondergaan. Rosita van Meurs vormde samen met vijf hairstylisten en zes visagisten het metamorfoseteam in de Goudse Schouwburg. 

  Lees verder
 • Rising Rose vertelt Sterke Verhalen

  Tijdens de opnames van de film Sterke Verhalen heeft Rosita van Meurs namens Rising Rose deel uitgemaakt van het visagistenteam. Sterke Verhalen is geschreven en geregisseerd door Teddy Cherim en Kees van Nieuwkerk. De productie van de film was in handen van  Martin Lagestee, oprichter van LAGESTEE FILM BV. De premiere van de film is in februari 2010. Ook hier zal Rising Rose wellicht bij aanwezig zijn.

  Lees verder
 • Wederom een succesvolle samenwerking met Paula Romein

  De samenwerking met fotograaf Paula Romein is succesvol gecontinueerd. In Woerden en omstreken verzorgden Rising Rose de visagie en hairstyling voor een bruidsreportage.
    Lees verder

 • Eerste samenwerking met JB Models & Photography goed verlopen

  De eerste samenwerking tussen Rising Rose en Jaap Broeders, fotograaf van JB Models & Photography, heeft zijn vruchten afgeworpen. Met model Dewisha Hardin werd in een oude leerfabriek in het Noordbrabantse Oisterwijk een groot aantal foto’s gemaakt met het thema ‘innocence’. Het resultaat van deze fotoshoot is te bekijken in het portfolio van Rosita van Meurs, elders op deze website. 

  Lees verder
 • Paula Romein en Rosita bezorgen meiden een onvergetelijke middag

  Via De School van Mieke Petiet is Rosita van Meurs in aanraking gekomen met fotograaf Paula Romein. Deze allround-fotograaf heeft een eigen studio in Woerden, waar Rosita de visagie verzorgde voor een zestal jonge meiden. Een leuke uitdaging met veel gezelligheid. Resultaat: zes trotse jonge meiden.. en een tevreden visagiste.

  Lees verder
 • Rosita van Meurs ondersteunt op Afrikaspektakel Ubuntu

  Op zaterdag 18 juli heeft Rosita van Meurs namens Rising Rose visagiewerkzaamheden verricht voor het Afrikaspektakel Ubuntu. Plaats van handeling was het havenindustriegebied aan de Houtkade in Goes, een unieke locatie in de stad gelegen aan het Goese Meer.

  Lees verder
 • Metamorfoses - visagie & hairstyling - in Amsterdam

  DiversityWorks: Dé carrièrebeurs voor hoogopgeleide vrouwen en hoogopgeleid multicultureel talent (m/v).  Tijdens DiversityWorks kunnen hoogopgeleide vrouwen en hoogopgeleid multicultureel talent (m/v) in Amsterdam kennis maken met potentiële werkgevers. Naast een gevarieerde beursvloer met diverse werkgevers wordt er een uitgebreid congresprogramma aangeboden met een diversiteit aan workshops.

  Lees verder