Welkom op de website van Rising Rose
Logo

NieuwsFlits Rising Rose

Rising Rose zit niet stil! Creatieve fotoshoots op locatie worden afgewisseld door televisieopnames. Na een mooie bruidsshoot volgt de visagie en hairstyling voor een bedrijfsfeest. In de NieuwsFlits leest u over de opdrachten die Rising Rose op het gebied van visagie en hairstyling vervult. Van Amsterdam tot Utrecht en van Den Haag tot Rotterdam, alles vanuit de thuisbasis Woerden. Niets is te gek voor Rising Rose. Creatieve uitdagingen op het gebied van visagie en hairstyling worden met beide handen aangegrepen! Laat u meevoeren in de wereld van Rising Rose, Visagie & Hairstyling! 


 • Glamorous gezellig bij glamourfotoshoot in Gouda

  Rosita van Meurs heeft voor vier meiden uit Harderwijk in Gouda de visagie en haarstijling verzorgd. Fotograaf Sandra Zeilstra had met de meiden een glamourfotoshoot in petto met drie thema’s. Rosita zorgde hierbij voor een passende make-up en een mooie haardracht.

  Lees verder
 • Metamorfose voor werknemers kinderdagverblijf in De Mallemolen te Gouda

  Rosita van Meurs heeft namens Rising Rose een bijzonder leuke samenwerking gehad met twee collegavisagisten, een kledingadviseuse en fotograaf Sandra Zeilstra. Restaurant De Mallemolen, een monumentaal grachtenpand aan de rand van het centrum van Gouda, vormde het toneel voor een bedrijfsuitje van een kinderdagverblijf uit Waddinxveen. 

  Lees verder
 • Rosita van Meurs adviseert en verzorgt make-up en haarstijling voor negen meiden

  In Zegveld werkte Rosita van Meurs samen met Fotostudio 30, onderdeel van Digo Print. Negen meiden beleefden een onvergetelijke middag. Van Rosita kregen zij advies over hoe zij een eenvoudige, mooie make-up bij zichzelf kunnen aanbrengen en hoe zij kunnen variëren met hun kapsel. Natuurlijk werden zij door Rosita mooi gemaakt voor de individuele foto. Als klap op de vuurpijl werden de meiden ook nog als groep op de foto gezet.  

  Lees verder
 • Beelden van fotoshoot in Sint Janskerk te Gouda online

  Samen met fotograaf Sandra Zeilstra van Sandra Zeilstra Photography, styliste Esther en model Elisa werkte Rosita van Meurs aan een fotoshoot in de Sint Janskerk in Gouda. Onderstaand het resultaat. In het digitale portfolio zijn de foto's in groter formaat te bekijken. 

  Lees verder
 • Foto’s Down2Famous Kalender 2011 online

  Tygo Gernandt, Roeland Fernhout, Saar Koningsberger, Elle van Rijn, Ruben van der Meer en Barry Atsma. Tezamen vormen zij het zestal dat in het kader van de Down2Famous Kalender 2011 samen met een Downie door Rosita van Meurs in de make-up werd gezet, waarna zij door fotograaf en initiatiefnemer Eric de Bruijn op de foto werden gezet. Ook de haarstijling werd door Rosita verzorgd. Vanaf heden zijn de foto’s die voor de kalender geselecteerd zijn te zien in het digitale portfolio van Rising Rose. 

  Lees verder
 • Rising Rose start samenwerking met Fotostudio Loek van Walsem/1xmodel

  Het werkgebied van Rosita van Meurs, make-up artist en haartsyliste van Rising Rose, beperkt zich niet tot Woerden en omgeving. Vol energie trekt zij het hele land door. Vanaf heden zal het eindstation met enige regelmaat het Utrechtse Soest zijn. Dit is namelijk de plaats waar Fotostudio Loek van Walsem gevestigd is. Met het concept 1xmodel heeft deze fotograaf één van zijn specialisaties vermarkt; het maken van glamourfotoreportages. Rosita zal regelmatig de visagie en haarstijling verzorgen van de modellen die zich aanmelden voor de reportages.

  Lees verder
 • Rising Rose werkt mee aan fotoshoot in Sint Janskerk, Gouda

  De kerstdagen en de jaarwisseling zijn in aantocht. Iedereen treft zijn voorbereidingen, zo ook Rising Rose. Samen met fotograaf Sandra Zeilstra van Sandra Zeilstra Photography, styliste Esther en model Elisa werkte zij aan een fotoshoot in de Sint Janskerk in Gouda. Uit de beelden die uit de fotoshoot zijn voortgekomen, wordt één foto geselecteerd die de cover van een kerstkaart zal worden.

  Lees verder
 • Tienjarig bestaan Capica met jubileumshoot van start

  Internetbureau Capica, gevestigd in Capelle aan den IJssel, bestaat 10 jaar. En dat mag niet geruisloos voorbij gaan! Met een heuse jubileumshoot werd de aanzet gegeven tot een mooi feestjaar. Rising Rose - Visagie & Hairstyling en fotograaf Sylvia van Nieuwenhuizen werden weer ingeschakeld voor een stoere zwartwitshoot met Capica-rode accenten. 

  Lees verder
 • Rising Rose verzorgt haarstijling bij glamourshoot in Gouda

  In Gouda heeft Rosita van Meurs met fotograaf Sandra Zeilstra en Marian van Iren van Colour Me Beautiful samengewerkt aan een glamourshoot. Een zevental jonge vrouwen werden in de visagie gezet en voorzien van een glamoreus kapsel. Vervolgens werden zij op de gevoelige plaat vastgelegd. De shoot vond plaats in de fotostudio van Sandra Zeilstra in Gouda.
    Lees verder

 • Down2Famous-kalender 2011 in stijl onthuld

  Na maanden van fotoshoots en voorbereidingen was het dan zo ver; de onthulling van de Down2Famous-kalender 2011. In Restaurant Amstelhaven in Amsterdam verzamelde iedereen die heeft meegewerkt aan de totstandkoming van deze mooie kalender, waarop Downies en BN’ers gezamenlijk worden afgebeeld, om de foto’s te tonen aan het publiek en de aanwezige media. Ook Rising Rose was erbij. Zij heeft immers voor de helft van de fotoshoots voor deze kalender de visagie en haarstijling verzorgd. Onder andere SBS Shownieuws en Novum maakten beelden van de onthulling. Zie hier hun reportages! 

  Lees verder