Welkom op de website van Rising Rose
Logo

NieuwsFlits Rising Rose

Rising Rose zit niet stil! Creatieve fotoshoots op locatie worden afgewisseld door televisieopnames. Na een mooie bruidsshoot volgt de visagie en hairstyling voor een bedrijfsfeest. In de NieuwsFlits leest u over de opdrachten die Rising Rose op het gebied van visagie en hairstyling vervult. Van Amsterdam tot Utrecht en van Den Haag tot Rotterdam, alles vanuit de thuisbasis Woerden. Niets is te gek voor Rising Rose. Creatieve uitdagingen op het gebied van visagie en hairstyling worden met beide handen aangegrepen! Laat u meevoeren in de wereld van Rising Rose, Visagie & Hairstyling! 


 • Mei, bruidsmaand bij uitstek! Rising Rose trekt van bruiloft naar bruiloft

  Nederland trouwt in mei, zou je welhaast kunnen zeggen. Doen de temperaturen, die over het algemeen in mei alleraardigst zijn, het hem? Of houden mensen zich vast aan oude tradities, waarin werd gesteld dat wanneer je trouwt in de maand mei, je het geluk op het huwelijk afroept? Feit is dat Rising Rose in de maand mei wekelijks diverse bruidjes voorziet van visagie en hairstyling om hen er op de dag van hun leven, zo stellen veel mensen, er op hun mooist uit te laten zien.

  Lees verder
 • Rising Rose partner van Brabant10-programma Brabant Toppers

  Brabant Toppers, hét Brabantse Muziekfeest van de Brabantse televisiezender Brabant10, debuteert op zondag 22 mei op de buis. Rising Rose, Visagie & Hairstyling heeft met Ivo Franklin Management, initiatiefnemer van het programma, overeenstemming bereikt over een samenwerking voor het eerste seizoen. Rising Rose zal voor alle afleveringen de visagie en hairstyling verzorgen. Rosita van Meurs, make-up artist en hairstyliste, deed dit in de maand maart al voor de eerste vier afleveringen.

  Lees verder
 • Rosita duikt met fotograaf Jos Didden en model Dionne de studio in

  Met fotograaf Jos Didden en model Dionne beleefde Rosita van Meurs van Rising Rose een gezellige, productieve middag in een fotostudio in Zegveld. Het trio nam uitgebreid de tijd om een paar hippe fotoshoots te doen. Van extreme make-up met veel kleur, naar een brave make-up en vice versa. Wederom een fotoshoot vol creativiteit, getuigen de lampenkappen die bij deze shoot werden gebruikt.. Binnenkort meer foto's te bekijken op deze website!

  Lees verder
 • Rosita verzorgt visagie en hairstyling voor promotiefilm in Soest

  In Soest werkte Rosita van Meurs namens Rising Rose mee aan een promotiefilm voor 1xmodel.nl. Dit initiatief van Fotostudio Loek van Walsem is in het leven geroepen om mensen er voor één keer uit te laten zien als een echt topmodel. Prachtig gestyled, voorzien van make-up en prachtig uitgelicht op beeld. Al met al een fantastische glamoursessie voor jong en oud. De promo zal worden gebruikt om dit product verder te etaleren. In de promo is onder andere te zie hoe Rosita van Meurs de visagie en hairstyling verzorgd van de modellen. 

  Lees verder
 • Twee 'stelletjes beroemd' met visagie van Rising Rose in glossy Vriendin

  De glossy Vriendin publiceerde in de maand maart een groot artikel over de Down2Famous Kalender 2011; de kalender waarop BN´ers poseren met mensen met het Syndroom van Down. Drie stelletjes beroemd worden in dit artikel uitgelicht; Jaap en Saar Koningsberger, Maja en Ruben van der Meer en Jan-Pieter met zus Tooske Ragas. Rosita van Meurs verzorgde de make-up van de eerstgenoemde twee koppels voor hun fotoshoot met fotograaf en initiatiefnemer Eric de Bruijn. 

  Lees verder
 • Rising Rose zet Brabantse artiesten in de make-up voor muziekprogramma

  De beelden voor de eerste afleveringen van een nieuw Brabants Muziekfeest zijn geschoten. Onder de bezielende leiding van Ivo Franklin werd in Etten-Leur een feestje gebouwd. Liefst twaalf Brabantse artiesten maakten hun opwachting en lieten zich van hun beste kant zien. Dit deed Rosita van Meurs van Rising Rose ook. Zij verzorgde namelijk niet alleen de visagie van deze artiesten, maar ook van presentator Ivo Franklin en, vaste gast van het programma, showbizzfotograaf Joop van Tellingen. Binnenkort meer over dit nieuwe muziekprogramma, met een uniek format, op deze website.
    Lees verder

 • Castingshoot in Gouda creatief ondersteund door Rising Rose

  Je bent jong, mooi en houdt van de spotlights. Roos is één van de vele meiden in ons land die een carriere als actrice enorm ziet zitten. Om haar eerste stappen in de wereld te zetten, liet zij portfoliofoto´s maken door fotograaf Sandra Zeilstra in Gouda. Rosita van Meurs zorgde voor een passende make-up en mooi haar.

  Lees verder
 • Rosita verzorgt de visagie voor X Factor-winnares Sharon Kips

  Wie de auditiprogramma’s en talentenshows nog niet moe is, heeft ongetwijfeld ook de finale van Popstars 2011 gezien. Winnaar van deze editie werd Dean Saunders, de broer van The Voice Of Holland-winnaar Ben Saunders. Sharon Kips, winnares van X Factor 2007, eindigde deze editie op een verdienstelijke derde plaats. Inmiddels timmert de geboren Amsterdamse weer flink aan haar zangcarriere. Met Eric de Bruijn en Rosita van Meurs trok ze er een middag op uit om op Landgoed Waterland in Velsen-Zuid haar promotiefoto’s voor het komende jaar te schieten. Het resultaat mag er zijn.

  Lees verder
 • Van den Herik & Verhulst Advocaten laat Rising Rose visagie verzorgen voor zakelijke fotoshoot

  In de Rotterdamse wijk Kop van Zuid heeft Rosita van Meurs namens Rising Rose de visagie verzorgd voor 22 advocaten van Van den Herik & Verhulst Advocaten. De website van dit advocatenkantoor is flink vernieuwd. Bij een frisse look van het digitale huis horen ook frisse foto’s, zo was men van mening. En dit is mede door fotograaf Sandra Zeilstra en de visagisten/hairstylisten Marion van Iren en Rosita van Meurs gelukt.

  Lees verder
 • ┬┤Modellen voor een dag┬┤ ondergaan metamorfose bij Rising Rose

  Rising Rose is weer te gast geweest bij 1xmodel in Soest. In de fotostudio van Loek van Walsem verzorgde Rosita van Meurs de visagie en haarstijling van verschillende ´modellen voor een dag´. Iedere gefotografeerde had zijn eigen reden om een ware metamorfose te ondergaan. Zo volgde voor de één een zakelijk portret en voor de ander een glamourfoto. Ook werd er een enkel familieportret geschoten.Binnenkort volgen de foto´s.

  Lees verder