Welkom op de website van Rising Rose
Logo

NieuwsFlits Rising Rose

Rising Rose zit niet stil! Creatieve fotoshoots op locatie worden afgewisseld door televisieopnames. Na een mooie bruidsshoot volgt de visagie en hairstyling voor een bedrijfsfeest. In de NieuwsFlits leest u over de opdrachten die Rising Rose op het gebied van visagie en hairstyling vervult. Van Amsterdam tot Utrecht en van Den Haag tot Rotterdam, alles vanuit de thuisbasis Woerden. Niets is te gek voor Rising Rose. Creatieve uitdagingen op het gebied van visagie en hairstyling worden met beide handen aangegrepen! Laat u meevoeren in de wereld van Rising Rose, Visagie & Hairstyling! 


 • Expositie Second Hand Roses brengt wegwerpmaatschappij onder de aandacht

  Op de Nationale Kringloopdag, die op zaterdag 1 oktober wordt gehouden, vindt in Gouda een interessante expositie plaats: Second Hand Roses. Deze expositie is een initiatief van een creatief team bestaande uit een styliste, een fotograaf en twee visagisten/hairstylisten - waaronder Rosita van Meurs van Rising Rose - die bijeengebracht zijn door Sandra Zeilstra Photography. Met deze expositie wil het creatieve team de wegwerpmaatschappij die wij in Nederland kennen onder de aandacht brengen.

  Lees verder
 • Rising Rose wederom in touw voor personeelsblad Unique

  Full service communicatieadviesbureau Commond, Content For Brands schakelde Rising Rose en Paula Romein Fotografie wederom in om een fotoshoot te verzorgen voor het personeelsblad Unicum van uitzendorganisatie Unique. Rosita van Meurs verzorgde namens Rising Rose in Woerden de visagie en hairstyling van een moeder en dochter die een fotoshoot ondergingen bij fotograaf Paula Romein. 

  Lees verder
 • Hans Breukhoven voor commercial Free Record Shop in visagie gezet

  In het hoofdkantoor van Free Record Shop in Capelle aan den IJssel heeft Rosita van Meurs namens Rising Rose de visagie en hairstyling verzorgd van oprichter en president-directeur Hans Breukhoven van Free Record Shop. Breukhoven is samen met o.a. acteur Christian Doll, die ook door Rosita van Meurs onder handen werd genomen, te zien in de nieuwste bedrijsfilmpjes van de Nederlandse winkelketen. De filmpjes zijn opgenomen door Filmding, dat gespecialiseerd is in het verzorgen van audiovisuele producties.

  Lees verder
 • Veel bruidsvisagie- en hairstyling voor Rising Rose in maand augustus

  Rising Rose heeft in augustus weer een groot aantal bruiden blijgemaakt met een mooie make-up en verzorgde hairstyling op hun bruiloft. Met name hoofd visagie & hairstyling Rosita van Meurs reisde van hot naar her om een bijdrage te leveren aan dé dag van het leven van de bruidjes. Zij maakte de bruidjes met een mooie make-up en bijpassend kapsel nog mooier dan dat zij van zichzelf al zijn. 

  Lees verder
 • Rosita van Meurs verzorgt metamorfoses bij 1xmodel in Soest

  Rising Rose is weer te gast geweest bij 1xmodel in Soest. In de fotostudio van Loek van Walsem verzorgde Rosita van Meurs de visagie en haarstijling van verschillende ‘modellen voor een dag’. Na de make-up en het haar volgde een bezoek aan een kledingstyliste. Vervolgens werden de ‘modellen’ geheel in stijl gefotografeerd waarbij verschillende thema’s de revue passeerden: glamour, zakelijk, naturel, etc.

  Lees verder
 • Bekijk nu de foto's van de vriendinnenparty high-tea in Zegveld

  Stel je eens voor. Je bent met een groep van acht meiden, hebt op zaterdagavond een groot feest en wilt op een unieke manier toeleven naar deze avond. Je gaat op zoek naar een gezellige invulling met een hapje en een drankje: je kiest voor een high-tea. Maar hoe kleed je deze high-tea op een originele manier aan? Juist, je neemt contact op met Rising Rose, Visagie & Hairstyling!

  Lees verder
 • Rising Rose werkt mee aan fotoshoot voor personeelsblad Unique

  Full service communicatieadviesbureau Commond, Content For Brands schakelde Rising Rose en Paula Romein Fotografie in om een fotoshoot te verzorgen voor het personeelsblad van uitzendorganisatie Unique, dat is ontstaan na een fusie tussen de uitzendorganisaties Unique en Content, genaamd Unicum. Rosita van Meurs verzorgde namens Rising Rose in Amsterdam de visagie en hairstyling van drie modellen die een fotoshoot ondergingen bij fotograaf Paula Romein.
    Lees verder

 • Rising Rose werkt mee aan brochure voor OSR Juridische Opleidingen

  Naast de vele bruidsresportages, waar zij de visagie en hairstyling voor verzorgt, is Rising Rose ook druk met andersoortige hairstyling- en visagieopdrachten. Denk hierbij aan televisieproducties, maar ook aan fotoshoots ten behoeve van drukwerken. Zo verzorgde Rising Rose de visagie en hairstyling voor foto’s die worden geplaatst in de brochure van OSR Juridische Opleidingen, een opleider die zich positioneert als de meest complete en praktische juridische opleider van Nederland. Rosita van Meurs trok ditmaal naar Utrecht om de visagie en hairsyling te verzorgen.

  Lees verder
 • Rising Rose weer in touw voor Enjoy Life – Belevenissen onderweg (RTL4)

  Cocktails shaken, dat is wat de presentatoren Sanne Heijen en Arno Raymakers van Enjoy Life – Belevenissen onderweg, in hun zoektocht naar het ultieme genot, deden bij Club Rex in Hilversum. Van de Fabulous Shaker Boys kregen zij een workshop cocktails shaken. Rosita van Meurs van Rising Rose was erbij om ervoor te zorgen dat de make-up en het haar van de presentatoren en deelnemers exact pasten binnen het thema.

  Lees verder
 • Nederlandstalige topavond met Brabant Toppers in Etten-Leur

  De tweede opnamedag van het nieuwe Brabantste muziekprogramma Brabant Toppers is achter de rug. Wederom werden vier aflevering opgenomen in De Twee Gebroeders in Etten-Leur. Rosita van Meurs was namens Rising Rose aanwezig om de visagie en hairstyling te verzorgen van de artiesten, presentator Ivo Franklin en paparazzifotograaf Joop van Tellingen.

  Lees verder

FOTOSHOOTS IN THE PICTURE