Welkom op de website van Rising Rose
Logo

Samenwerking Rising Rose en D’66 gecontinueerd

Nadat Rosita van Meurs namens Rising Rose tweemaal de visagie voor de campagnefotografie ten behoeven van de gemeenteraadsverkiezingen van D’66 verzorgde, heeft zij nu ook haar bijdrage geleverd aan de presentatie van de de kandidaten voor de Tweede Kamerverkiezingen 2010. Alle gegadigden zijn door Rosita in de visagie gezet.

In een monunentaal pand aan het Lange Voorhout, dat onder andere de vereniging van kunstenaars Pulchri Studios huisvest, werden de kandidaten voor een plaats in de Tweede Kamer namens Democraten ’66 gepresenteerd. Onder hen Alexander Pechteld en Boris van der Ham, die tussen 2006 en 2010 met Fatma Koşer Kaya de Tweede Kamerfractie van D’66 vormden.

Ook programmamaker en presentatrice Pia Dijkstra, die zich voor het eerst verkiesbaar heeft gesteld voor de Tweede Kamerverkiezingen, behoorde tot dit gezelschap.

Na de val van Kabinet-Balkenende IV in februari en de acceptatie van het ontslag van het kabinet hebben de politieke partijen in Nederland 40 dagen de tijd gehad om een lijst van kandidaten op te stellen. Deze kandidaten stellen zich verkiesbaar voor de Tweede Kamerverkiezingen die in juni worden gehouden in Nederland. 

Share |