Welkom op de website van Rising Rose
Logo

Rosita zet acteur Tygo Gernandt voor kalender in de poeder

Hoe toon je aan dat mensen met het Syndroom van Down evenals mensen zonder een lichamelijke of geestelijke beperking ´normale´ mensen zijn? Zet een kind met een beperking naast een bekende Nederlander en aanschouw: we zijn uiteindelijk allemaal gelijk. Fotograaf Eric de Bruijn vatte het idee op om dit middels een kalender aan de wereld te tonen.

Niet alleen Eric de Bruijn bleek enthousiast over het initiatief. Verschillende bekende Nederlanders gaven vrijwel direct aan belangenloos te willen meewerken aan het project. Onder hen de Nederlandse acteur Tygo Gernandt, bekend van films als Van God Los, Het Schnitzelparadijs, Oorlogswinter en het recent verschenen avonturendrama First Mission. Hij ging in Amsterdam op de foto met en jongen met het Syndroom van Down. En Rosita van Meurs was erbij! In een ontspannen sfeer verzorgde zij de visagie voor de fotoshoot, die werd gehouden in Hotel Goudfazant.

Mogelijk dat Rosita de komende tijd nog meer bij dit project betrokken zal worden. Een tweetal fotoshoots is inmddels achter de rug, een groot aantal volgt nog. Wordt vervolgd!? 

Share |