Welkom op de website van Rising Rose
Logo

Rosita draagt steentje bij aan Bridget Maaslands Dutchypuppy Foundation

De nieuwe shirtcollectie van de Dutchypuppy Foundation, een stichting die in 2005 door model en presentatrice Bridget Maasland samen met een aantal hondenliefhebbers in het leven werd geroepen, werd in het statige art-deco pand van The Sting in Den Haag gepresenteerd. In het bijzijn van verschillende bekende Nederlanders, waaronder de zangers Jim Bakkum en Thomas Berge, discjockey Ruud de Wild, meidengroep KUS en presentator Dennis Weening werd de nieuwe lijn door ruim twintig modellen getoond.

De presentatie van deze spectaculaire modeshow werd verzorgd door Bridget Maasland zelf. Goede visagie kon op de catwalk niet ontbreken. Rosita van Meurs maakte deel uit van het vierkoppige visagieteam.

De presentatie van de nieuwe lijn van Dutchypuppy kon op veel media-aandacht rekenen. Vele cameraploegen en showbizzfotografen trotseerden het slechte weer om aanwezig te zijn bij het spektakel. Zo vaardigden o.a. RTL en SBS een cameraploeg af om een item te maken voor hun showbizzprogramma’s RTL Boulevard en Shownieuws.

Share |