Welkom op de website van Rising Rose
Logo

Rising Rose voorziet presentatieduo van make-up voor unieke belevenissen op RTL 4

Genieten van het leven: dat is wat het presentatieduo Sanne Heijen en Arno Raymakers doet in een reeks afleveringen van Enjoy Life - Belevenissen Onderweg. Voor dit televisieprogramma, dat wordt uitgezonden op RTL 4, ging Rosita van Meurs van Rising Rose wederom op pad met het duo. Ditmaal werden winterse vrijetijdsbelevenissen gevonden in het Gelderse Dieren en het Overijsselse Deventer. Mooie make-up, haren netjes: en.. take! 

Take 1: Poly Sport, Dieren.
De eerste stop deze keer was activiteitenpark Poly Sport. Volgens eigen zeggen hét activiteitencentrum op de Veluwe. Langlaufen, familieskiën, handboogschieten en curlen: het presentatieduo kon haar lol niet op bij Poly Sport. Na het actieve gedeelte wachtte nog een GPS-tocht op de scooter door het Veluwse land.Take 2: De Scheg - Beleving in Beweging, Deventer.
Na het avontuur in Dieren werd koers gezet richting Deventer. Ook hier werd sensatie, spanning en ultiem winters genot gevonden. Al squashend en schaatsend vermaakten Sanne Heijen en Arno Raymakers zicht uitermate bij De Scheg.Al met al weer een leuk avontuur dat Rosita van Meurs van Rising Rose beleefde met de crew van het RTL 4-programma Enjoy Life - Belevenissen Onderweg.

Op zondag 8 januari zijn de opgenomen beelden om 10.55 uur te zien op RTL 4. Op zaterdag 14 januari wordt de uitzending om 09.55 uur herhaald. 

Share |