Welkom op de website van Rising Rose
Logo

Rising Rose met zes modellen in de weer voor fotoshoot Forsa Advies

Rosita van Meurs van Rising Rose heeft de visagie en hairstyling verzorgd bij een fotosessie van Forsa Advies. Zes modellen/acteurs werden door fotograaf Paula Romein, in Aristo Utrecht, op de foto gezet. De beelden worden door Forsa Advies gebruikt voor haar website en folders. Zodra de foto's online staan, volgt een link op deze website.

Forsa Advies
Forsa Advies adviseert, traint, begeleidt en vervult interim en projectmanagementposities. Zij staat voor een praktisch aanpak, samenspel met de klant, openheid, doorzettingsvermogen, integriteit en teamgeest. Forsa Advies is een zakenpartner met grote betrokkenheid.

Paula Romein Fotografie
Rising Rose werkt veelvuldig samen aan opdrachten met fotograaf Paula Romein, een fotograaf met een schat aan ervaring en een groot inlevingsvermogen. De beelden die u terugvindt in het portfolioboek 'bruidsportfolio' zijn o.a. door Paula Romein geschoten.

Aristo Utrecht
Aristo Utrecht is een unieke congresruimte dat zich schuin tegenover NS Station Utrecht Lunetten bevindt. Mede door de centrale ligging is Aristo Utrecht een drukbezochte accommodatie. Met 36 vergaderzalen en de unieke congresruimte de “Brennerzaal” biedt Aristo Utrecht onderdak aan studiedagen, congressen, trainingen en vergaderingen.

 

Share |