Welkom op de website van Rising Rose
Logo

Metamorfose voor werknemers kinderdagverblijf in De Mallemolen te Gouda

Rosita van Meurs heeft namens Rising Rose een bijzonder leuke samenwerking gehad met twee collegavisagisten, een kledingadviseuse en fotograaf Sandra Zeilstra. Restaurant De Mallemolen, een monumentaal grachtenpand aan de rand van het centrum van Gouda, vormde het toneel voor een bedrijfsuitje van een kinderdagverblijf uit Waddinxveen. 

In een huiselijke en romantische ambiance werden 32 werknemers voorzien van kledingadvies en advies op het gebied van make-up en haarstijling. Bij dit advies bleef het niet. Alle aanwezigen werden voorbereid op een mooie fotoshoot. Het haar en make-up werden door de visagisten, waaronder Rosita van Meurs, zorgvuldig onder handen genomen, waarna fotograaf Sandra Zeilstra dit creatieve bedrijfsuitje op de gevoelige plaat vastlegde.

Heeft u een eigen bedrijf, of bent u lid van de personeelsvereniging van uw werkgever, en bent u op zoek naar een speciaal en niet allerdaags bedrijfsuitje? Dan is dit wellicht wat u zoekt! Voor meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van visagie, haarstijling, kleding- en kleuradvies en een fotoshoot, kunt u contact opnemen met Rosita van Meurs ( rosita@risingrose.nl ) of Martin Versteeg ( martin@risingrose.nl ). 

Share |