Welkom op de website van Rising Rose
Logo

James Bond-tafferelen bij fotoshoot Barry en Rimmert Atsma

De allergrootste fan van James Bond, zo zou je hem kunnen  typeren. Rimmert Atsma, de oudere broer van acteur Barry Atsma, is gek op acteren en films kijken. De films van James Bond hebben daarbij zijn voorkeur. Dat is dan ook direct de reden dat de Down2Famous-fotoshoot van beide heren volledig in het teken  stond van de legendarische filmheld James Bond. Rising Rose was erbij. Rosita van Meurs voorzag beide acteurs van de nodige make-up. Ook RTL Boulevard was aanwezig. Zie hier de reportage die zij maakten.

De fotoshoot vond plaats in een enorme loods op een voormalige scheepswerf in Amsterdam-Noord.  Deze loods doet al jaren niet meer dienst, waarvoor het tientallen jaren geleden werd gebouwd. Waar in vervlogen tijden kapitale schepen werden gerestaureerd, situeert er tegenwoordig een skatepark en doet de hal dienst als onderkomen voor tientallen beeldende kunstenaars. Het heeft iets weg van een James Bond-omgeving. Vervallen, louche, oud. De ideale omgeving voor een fotoshoot in dit thema.

Gehuld in kostuum betraden Barry en Rimmert het strijdtoneel. Zonnebril op het hoofd, vuurwapen in de aanslag. De Cadillac, die door de vader van beide acteurs beschikbaar was gesteld, maakte het plaatje compleet. De chemie tussen beide acteurs maakte de middag tot een groot succes. Het resultaat is eind november terug te zien in de Down2Famous-kalender 2011, die binnenkort te bestellen is op www.down2famous.nl.

De totstandkoming van de Down2Famous-kalender 2011 nadert de volgende fase. Na de fotoshoot met Barry Atsma en zijn broer Rimmert, waarbij Rosita van Meurs namens Rising Rose de visagie verzorgde, staat de laatste fotoshoot van een reeks van twaalf op het programma: die met actrice en presentatrice Tanja Jess. 

Share |