Welkom op de website van Rising Rose
Logo

Rising Rose gaat door: een overzicht

Rising Rose verzorgt de visagie en hairstyling bij een groot aantal activiteiten en op evenementen. Sinds enige tijd maakt Rising Rose hierbij gebruik van de producten van Selective Professional.
Selective Professional

Rising Rose maakt gebruik van de producten van het Italiaanse Selective Professional. Dit is een bewuste keuze. Selective Professional heeft namelijk een exclusieve lijn van shampoos en haarverzorgingsproducten op basis van natuurlijke producten. De producten zijn uitgebreid getest en houden het kapsel langer in stand.

Selective Professional vindt met haar producten de perfecte balans tussen traditie en moderniteit, en tussen trends en gebruikersgemak. Schoonheid kent geen grenzen met de producten van Selective Professional!

Fotoshoots in Tivoli
Rising Rose werkt al enige tijd samen met fotograaf Loek van Walsem uit Soest. Bij diverse fotoshoots waar Loek van Walsem beelden maakt, verzorgt Rising Rose de visagie en hairstyling van modellen.

Rosita van Meurs bezocht namens Rising Rose een groot evenement in het Utrechtse poppodium Tivoli. Honderden ambtenaren van Gemeente Utrecht waren aanwezig op dit evenement, waar zij deelnemen aan diverse spelen en activiteiten. Ook werden zij in de watten gelegd. Met mooie visagie van Rising Rose en een collega-visagist gingen zij op de foto bij Loek van Walsem, die in Tivoli een prachtig studio’s had opgebouwd en met een team van fotografen klaarstond. Ook de aanwezige mannen ontliepen de kwasten van Rising Rose niet.Bruidjes

In de zomermaanden neemt het aantal bruidjes dat haar visagie en haar door Rising Rose verzorgd wil zien, enorm toe. Rising Rose deed onder meer Oudewater, Linschoten, Woerden, Tilburg, Zegveld, Bodegraven, Utrecht en Alphen aan den Rijn aan. Ook in het najaar reist Rosita van Meurs namens Rising Rose het land door om bruidjes te laten stralen op hun bruiloft!

Afstudeergala’s
Bij het aanbreken van de zomermaanden werd Rising Rose benaderd door diverse meiden die hun schoolperiode gingen afsluiten met een afstudeergala: hét hoogtepunt en hét slotstuk van hun middelbare schoolcarrière. Voorzien van mooie make-up en een glamorous kapsel, verzorgd door Rising Rose, werden de meiden opgehaald door luxe wagens als limousines en naar de feestlocatie gebracht.Willem Hoogendoorn Fotografie
Op regelmatige basis werkt Rising Rose samen met Willem Hoogendoorn Fotografie.  Zo ook de voorbije maanden. Dames laten zich op glamoureuze wijze fotograferen in de studio van Willem Hoogendoorn in Woerden. Rising Rose zorgt ervoor dat het de ‘modellen’ aan niets ontbreekt om hun schoonheid te benadrukken voor de fotohoot. Nadat de visagie en hairstyling verzorgd is, wordt door een styliste gekeken naar de kleding en gaan ze in verschillende setjes op de foto.  Na het bekijken van de foto’s van voor en na, zijn de modellen stiekem best trots op zichzelf!

Netrex Fullservice Internetbureau & Van Oijen Personenvervoer
Rising Rose werd door het Woerdense Netrex Fullservice Internetbureau ingeschakeld om de visagie en hairstyling te verzorgen bij een fotoshoot ten behoeve van de website van Van Oijen Personenvervoer. De fotografie bij deze fotoshoot werd verzorgd door Paula Romein. Rising Rose zette één vrouw en drie mannen in de visagie.

Van Oijen Personenvervoer vervoert hooggeplaatste overheidsfunctionarissen, directeuren van multinationals en bestuursleden van nationale bedrijven. De foto’s die door Paula Romein zijn gemaakt, zijn te bekijken opwww.pvvo.nlGouden Televisier-Ring Gala 2012
Bij het Gouden Televizier-Ring Gala 2012 werden de aanwezige BN’ers over de rode loper begeleid door onder andere Susan Severs. Rosita van Meurs van Rising Rose ‘pimpte’ haar voorafgaand aan het gala met mooie visagie en hairstyling. Susan Severs is eigenaar van Trouwen en Meer en is daarnaast werkzaam in de marketing en communicatie. Ze werkt onder andere voor de AVRO.

Visagie en hairstyling bij gastles Nancy Schoenmakers
Rosita van Meurs bezocht Fotovakschool Rotterdam, één van de oudste en meest gerenommeerde opleidingen voor beroepsfotografie. Topfotograaf Nancy Schoenmakers verzorgde hier een gastles aan studenten. Rosita was namens Rising Rose aanwezig om met een aantal andere visagisten de visagie en hairstying te verzorgen van de aanwezige modellen.

Nancy Schoenmakers is een topfotograaf die met grote regelmaat publicaties heeft in nationale en internationale magazines. Schoenmakers is niet alleen actief in Nederland. Ze werkt vaak voor klanten in New York en Los Angeles. In mei van dit jaar was Schoenmakers één van  de twee modelscouts die het tegen elkaar opnamen in het Net5-programma Model in 1 Dag. Met  

Modellen voor één dag
Rising Rose is weer te gast geweest bij 1xmodel in Soest. In de fotostudio van Loek van Walsem verzorgde Rosita van Meurs de visagie en haarstijling van verschillende ‘modellen voor een dag’. Na de make-up en het haar volgde een bezoek aan een kledingstyliste. Vervolgens werden de ‘modellen’ geheel in stijl gefotografeerd waarbij verschillende thema’s de revue passeerden: glamour, zakelijk, naturel, etc.

Links is voor metamorfose, rechts is na metamorfose.


Zwangerschapsshoot
Rosita van Meurs heeft de visagie en hairstyling verzorgd bij een bijzondere fotoshoot. Bij Eyecatcher Fotografie en Fotovakprint in Houten werd namelijk een hoogzwangere vrouw op de gevoelige plaat vastgelegd. Rosita voorzag de toekomstige moeder van een mooie glamourmake-up. 

Medewerkers Internetbureau Capica op z’n mooist
Internetbureau Capica houdt van duidelijk communiceren. Dit doet Capica met zijn medewerkers. Deze werden gefotografeerd nadat zij door Rising Rose mooi waren gemaakt. De foto’s worden gebruikt in en op de communicatie-uitingen van Capica. Bijvoorbeeld: website, flyers, drukwerk en persoonlijke boodschappen naar klanten. De fotografie werd verzorgd door fotograaf Silvia van Nieuwenhuizen.

Naast opdrachten voor reclamebureaus, televisie en drukwerken, heeft Rising Rose ook veel ervaring met bruidsvisagie en -hairstyling. Deze ervaring deelt zij graag met u! Schroom niet om vrijblijvend contact op te nemen met Rosita van Meurs. Zij is te bereiken op 06-40305125. Ook kunt u een e-mail sturen naar rosita@risingrose.nl.

 

Share |