Welkom op de website van Rising Rose
Logo

NieuwsFlits Rising Rose

Rising Rose zit niet stil! Creatieve fotoshoots op locatie worden afgewisseld door televisieopnames. Na een mooie bruidsshoot volgt de visagie en hairstyling voor een bedrijfsfeest. In de NieuwsFlits leest u over de opdrachten die Rising Rose op het gebied van visagie en hairstyling vervult. Van Amsterdam tot Utrecht en van Den Haag tot Rotterdam, alles vanuit de thuisbasis Woerden. Niets is te gek voor Rising Rose. Creatieve uitdagingen op het gebied van visagie en hairstyling worden met beide handen aangegrepen! Laat u meevoeren in de wereld van Rising Rose, Visagie & Hairstyling! 


 • Rising Rose gaat door: een overzicht

  Rising Rose verzorgt de visagie en hairstyling bij een groot aantal activiteiten en op evenementen. Sinds enige tijd maakt Rising Rose hierbij gebruik van de producten van Selective Professional.


  Lees verder
 • Rising Rose zet werknemers Matzinger en Eversdijk Notarissen in de make-up

  Matzinger en Eversdijk Notarissen heeft haar werknemers op de gevoelige plaat laten vastleggen. De werknemers werden door Rosita van Meurs van Rising Rose voorzien van een mooie make-up, alvorens zij voor de lens van fotograaf Paula Romein verschenen. De foto’s werden gemaakt op het kantoor van Matzinger en Eversdijk Notarissen in Den Haag.

  Lees verder
 • Rising Rose: het juiste adres voor uw bruidsvisagie en bruidshairstyling

  Rising Rose heeft de voorbije maanden weer diverse bruidjes voorzien van visagie en een mooi kapsel. Dit deed zij op plaatsen in heel Nederland. Met name in de regio's Utrecht, Den Haag en Amsterdam was Rising Rose actief. Ook de komende maanden gaat Rising Rose weer met grote regelmaat op pad!

  Lees verder
 • Rising Rose zet acteurs in visagie voor televisiecommercial Net5

  In de Greenscreen Studio in Nieuwegein werd door Veld6 Producties een televisiecommercial opgenomen voor Sanidirect. Rosita van Meurs van Rising Rose verzorgde voor de drie acteurs die in deze commercial acte de présence geven, de visagie. De reclamefilm wordt onder andere uitgezonden op Net5.

  Lees verder
 • Rising Rose voorziet presentatieduo van make-up voor unieke belevenissen op RTL 4

  Genieten van het leven: dat is wat het presentatieduo Sanne Heijen en Arno Raymakers doet in een reeks afleveringen van Enjoy Life - Belevenissen Onderweg. Voor dit televisieprogramma, dat wordt uitgezonden op RTL 4, ging Rosita van Meurs van Rising Rose wederom op pad met het duo. Ditmaal werden winterse vrijetijdsbelevenissen gevonden in het Gelderse Dieren en het Overijsselse Deventer. Mooie make-up, haren netjes: en.. take! 

  Lees verder
 • Feestelijke fotoshoot met flair voor magazine Unique

  Full service communicatieadviesbureau Commond schakelde Rising Rose en Paula Romein Fotografie wederom in om een fotoshoot te verzorgen. Ditmaal voor een feestelijke fotoshoot. Uitzendorganisatie Unique bestaat dit jaar namelijk 40 jaar en dat moet gevierd worden! Het personeelsblad Unicum staat geheel in het teken van dit jubileum. Thema van deze fotoshoot: feest!

  Lees verder
 • Rising Rose verzorgt visagie voor webcommercial Smoke Free Systems

  Rosita van Meurs is namens Rising Rose weer op pad geweest met Veld6 Producties uit Woerden. In Capelle aan den IJssel verzorgde zij de visagie en hairstyling van een tiental acteurs en figuranten voor de nieuwe webcommercial van Smoke Free Systems. Plaats van handeling was het indrukwekkende Crystal Building aan de Rivium Boulevard.

  Lees verder
 • Rising Rose met zes modellen in de weer voor fotoshoot Forsa Advies

  Rosita van Meurs van Rising Rose heeft de visagie en hairstyling verzorgd bij een fotosessie van Forsa Advies. Zes modellen/acteurs werden door fotograaf Paula Romein, in Aristo Utrecht, op de foto gezet. De beelden worden door Forsa Advies gebruikt voor haar website en folders. Zodra de foto's online staan, volgt een link op deze website.

  Lees verder
 • Beelden fotoshoots expositie Gouda online

  Voor de expositie Second Hand Roses verzorgde Rosita van Meurs van Rising Rose de visagie en hairstyling voor een vijftal fotoshoots. Deze expositie is een initiatief van een creatief team bestaande uit een styliste, een fotograaf en twee visagisten/hairstylisten - waaronder Rosita van Meurs van Rising Rose - die bijeengebracht zijn door Sandra Zeilstra Photography. Met deze expositie wil het creatieve team de wegwerpmaatschappij die wij in Nederland kennen onder de aandacht brengen. De beelden van twee fotoshoots waaraan Rosita van Meurs meewerkte, zijn onderstaand te bekijken.

  Lees verder
 • Rosita van Meurs zet presentatoren Sanne Heijen en Arno Raymakers in de make-up

  In een fotostudio in het Zuid-Hollandse Wateringen lieten Enjoy Life-presentatoren Sanne Heijen en Arno Raymakers zich uitgebreid fotograferen voor hun promotiefoto’s. De foto’s zullen worden gebruikt voor websites, magazines, etc. Rosita van Meurs trok in alle vroegte vanuit Woerden naar Wateringen om namens Rising Rose de visagie en hairstyling te verzorgen. Dit deed zij eerder ook voor een aantal items van het RTL4-programma Enjoy Life - Belevenissen Onderweg. In dit programma reizen Heijen en Raymakers door het land op zoek naar leuke en trendy ervaringen.

  Lees verder